8. mars-workshop hos Face2face: Thya Ellingsen, Marie Thorsen, Ingrid Svoren, Kari-Ann Johnsen, Anja Ebbesen, Maren Borander, Julie Lie Karoline Almvik, Tonje Lerfall, Anita Birkeland, Synne Høgenes, Mathea Roland, Michela Sala Anne Staaby, Kelly Cecilie Hoang, Henriette Grøttumsbråten.

Den internasjonale kvinnedagen på Face2face

Face2face feirer den internasjonale kvinnedagen ved å samle medarbeiderne på hovedkontoret til et årlig seminar om kvinners rettigheter. Teamet vårt består av mennesker som er engasjert i likestilling og mangfold. Vi benyttet anledningen til å møtes og oppdatere kompetansen innen emnet.

Dagen begynte med en kort historietime om pionérene som kjempet for kvinners rettigheter og ga oss de privilegiene vi nyter godt av i dag. Programmet ble fulgt opp med speed-debatter om relevante temaer. Dette var en god øvelse i debatteknikk og ga medarbeiderne ny innsikt.

Senere på kvelden deltok vi på http://www.sheconference.no/, som hedrer kvinnelige gründere og ledere som fortsetter å utvikle samfunnet vårt i dag. Vi var også stolte over å kunne støtte vår Head of Field Marketing Julie Lie, som ble nominert til She Conference-prisen.