Kunde

If Forsikring

Kampanje

Forsikringshistorie på 3 minutter

Strategi, kreativt konsept, scribing, film.

Om

Da forsikringsselskapet If Forsikring feiret sitt 250 års jubileum, ble Face2face Film bedt om å fortelle deres historie på en levende måte. I samarbeid med Informasjonsdirektør Jon Berge utviklet vi manus til en scribing-film. Face2face Film jobbet tett med oppdragsgiver for å få med de essensielle stegene i en 250 års kompleks historie.

– Med ein nesten umuleg brief klarte Face2face å lande eit kjempegodt resultat med knappe tidsfristar, sier Jon Berge. – Det er ingen enkel jobb å samanfatte 250 års forsikringshistorie til ein engasjerande film på 2-3 minutt, spesielt ikkje når målgruppa er eit kunnskapsrikt og kresent publikum internt hos If. Teamet tok seg god tid til å lytte og forstå oppgåva, før dei sette i gong. Det kan hørast sjølvsagt ut, men slik er det ikkje alltid.

Takk til Uhørt for godt gjennomført lydarbeid, og takk til Tormod Noreng i Imaginary Studio for å animere og skru det hele sømløst sammen.
Jon Berge utførte sin egen voiceover, og fikk med det tatt sin gamle karriere-ekspertise som radiostemme i bruk.

Team: AD – Tone Emblemsvåg, Tekstforfatter – Jon Berge, Produsent – Erik Dyblie, Illustratør – Trond Kulterud (Han Som Tegner), Regi – Tone Emblemsvåg og Erik Dyblie.